Un anunt in care sunt prezentate la sectiunea “descriere” cat mai multe detalii iti vor creste sansele de succes.

1. Continutul descrierii
Modul de formulare este la fel de important ca si oferta in sine.
Prezinta-l intr-o forma usor de citit si inteles.
Daca sunt mai multe detalii tehnice iti sugeram sa le prezinti cu aliniat unul sub altul decat ca insiruire in interiorul propozitiei sau frazei. Iti sugeram sa nu folosesti obsesiv semnele de punctuatie


2. Pret atractiv

Un pret cat mai aproape de media pretului de piata iti cresc sansele de vanzare rapida.
Analizeaza deprecierea unui bun raportat la pretul produsului nou-nout si la starea in care se afla in acest moment bunul pe care intentionezi sa-l vinzi.
Vizualizeaza si alte produse similare propuse de alti vanzatori in cadrul acestei platforme.


3. Calitatea fotografiilor

Calitatea si numarul fotografiilor sunt aspecte importante. Din acest motiv am permis incarcarea unui numar suplimentar de fotografii cu o rezolutie mai mare, pentru a putea oferi informatii de calitate.
Fiind vorba de produse in general utilizate, cumparatorii vor fi mai atenti la detaliile minore si doresc sa vizualizeze produsul prin intermediul a cat mai multe poze, astfel incat incearca sa surprinzi produsul din mai multe unghiuri, incat utilizatorul sa poate sa isi formeze o opinie clara despre produsul oferit spre vanzare.

Cu cat numarul de fotografii este mai mare si din mai multe unghiuri, cu atat creste numarul de persoane interesate.
Incearca sa utilizezi un aparat de fotografiat cu rezolutie buna si incearca sa introduci in interiorul anuntului fotografii clare, cu luminozitate buna, pe un fundal neutru.


4. Raspunde rapid
In general in comert se aplica regula primul venit / primul sosit, adica cu cat raspunzi mai rapid la solicitarile primite pe telefon sau email, cu atat vei avea sanse mai mari de vanzare a produsului, majoritatea cumparatorilor se reorienteaza catre alte produse/vanzatori daca nu primeste un raspuns rapid.

Piata este invadata de produse noi si utilizate astfel incat viteza de reactie este o prioritate